Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Μητρώο συμβούλων πράσινης επιχειρηματικότητας για εμπορικές επιχειρήσεις

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε.) προτίθεται να συνεργαστεί με Συμβούλους / Μέντορες, με σύμβαση έργου για την παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής υποστήριξης σε θεματικά αντικείμενα που σχετίζονται με την Πράσινη Επιχειρηματικότητα και την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη προς Εμπορικές Πολύ Μικρές & Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν τα παρακάτω προσόντα:

  • Τίτλο σπουδών (από ΑΕΙ ή ΤΕΙ) στα εξής γνωστικά πεδία: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Επιστήμες του Περιβάλλοντος, Οικονομική επιστήμη και Θετικές επιστήμες.
  • Εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών σε τομείς συναφείς με: α) Συμβουλευτική επιχειρήσεων σε θέματα Συστημάτων Διαχείρισης του Περιβάλλοντος (ISO 14000, EMAS), β) Συμβουλευτική επιχειρήσεων σε θέματα Συστημάτων Διαχείρισης της Ποιότητας (ISO 9000).  
  • Δυνατότητα να παράσχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις που Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, Μητροπόλεως 42, Αθήνα, Τ.Κ. 10563 χωροθετούνται σε έναν τουλάχιστον από τους παρακάτω Δήμους: Πειραιώς (Περιφέρεια Αττικής) ή Ιωαννιτών (Περιφέρεια Ηπείρου) ή Έδεσσας (Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας).

Τυχόν μεταπτυχιακός τίτλος στα γνωστικά πεδία που προαναφέρθηκαν θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν και θα συνεκτιμηθεί.


Η διαδικασία αξιολόγησης ενδέχεται να περιλαμβάνει και συνέντευξη των υποψηφίων.

Οι επιτυχόντες θα ενταχθούν στο Μητρώο Συμβούλων Πράσινης Επιχειρηματικότητας και ΕΚΕ της ΕΣΕΕ. Όσοι έχουν ήδη επιλεχθεί στα πλαίσια της Πράξης για τη στελέχωση του Μητρώου δεν απαιτείται να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση.

Οδηγίες για τον τρόπο υποβολής (Έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος, έγγραφα απόδειξης προσόντων και λοιπές σχετικές πληροφορίες) είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα της ΕΣΕΕ www.esee.gr

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν το σύνολο των ζητούμενων εγγράφων, σε σφραγισμένο φάκελο, ο οποίος θα πρέπει να φέρει την ένδειξη: Αίτηση για τον ΚΩΔΙΚΟ ΘΕΣΕΩΝ: [296254 / 06]
Για την πράξη: «Υποστήριξη δράσεων Πράσινης Επιχειρηματικότητας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τις εμπορικές επιχειρήσεις»

και θα πρέπει να κατατεθεί μέχρι και την Παρασκευή 20/6/2014 και ώρα 14:00 στην παρακάτω διεύθυνση: Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου Μητροπόλεως 42, TΚ 10563, Αθήνα , 4ος όροφος (Γραμματεία Ε.Σ.Ε.Ε.) ή να υποβληθεί ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή εναλλακτικά με courier. Αιτήσεις μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν γίνονται δεκτές. Η σφραγίδα του ταχυδρομείου ή του courier αντίστοιχα αποτελεί απόδειξη της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.

Για τυχόν διευκρινίσεις οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Λ. Σπύρου (e-mail: lspyrou@esee.gr).