Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Πρόσληψη 3 ειδικευμένων εργατών στην Εύβοια


Το ΥΠΠΟΑ ανακοίνωσε την πρόσληψη τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης για την εκτέλεση αρχαιολογικών έργων για τις ανάγκες του έργου «Προσθήκη νέας µονάδας συνδυασµένου κύκλου (µονάδα V) καθαρής ισχύος 416,95MW στο ΑΗΣ Αλιβερίου» το οποίο υλοποιείται µε το 2ο µνηµόνιο συνεργασίας για την διενέργεια αρχαιολογικών ερευνών και εργασιών «Στερέωση και αποκατάσταση Mεσαιωνικού Πύργου», από την ‘πρώην 23η ΕΒΑ (νυν Εφορεία Αρχαιοτήτων Εύβοιας) και την ΔΕΗ Αλιβερίου.  

Συγκεκριµένα προκηρύσσονται οι εξής θέσεις: 3 Ειδικευµένων Εργατών ΥΕ (για αναστηλωτικές ή και οικοδοµικές εργασίες) Τρεις (3) ειδικευµένους εργάτες/τριες, ΥΕ (για αναστηλωτικές ή και οικοδοµικές εργασίες), για χρονικό διάστηµα διάρκειας οκτώ (8) µηνών, για τις ανάγκες των εργασιών στο έργο «Προσθήκη νέας µονάδας συνδυασµένου κύκλου (µονάδα V) καθαρής ισχύος 416,95MW στον ΑΗΣ Αλιβερίου», «Στερέωση και αποκατάσταση Mεσαιωνικού Πύργου». 


Όσοι επιθυµούν να προσληφθούν, καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά (σε περίπτωση ταχυδροµικής υποβολής οι αιτήσεις µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ηµεροµηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: Λ. Αθηνών 24Β, τ.κ. 34100, Χαλκίδα, Υπόψιν Γραµµατείας (τηλ. επικοινωνίας: 2221022402) από 19 -11-2014 έως 25 -11- 2014