Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ




ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΓΥΜΝΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Δνση: Γυμνό Ευβοίας
Τηλ: 6970809024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΓΥΜΝΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ στο πλαίσιο της υλοποίησης της πράξης «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας στο Νομό Εύβοιας» η οποία εντάσσεται στο Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013, του ΕΣΠΑ, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και υλοποιείται μέσω της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Ευβοϊκή Πρωτοβουλία για την Απασχόληση και την Ανάπτυξη», ανακοινώνει τη δημιουργία Μητρώου Συνεργατών για τις ανάγκες υλοποίησης επιμέρους δράσεων της εν λόγω πράξης. Για το λόγο αυτό καλεί σε συνεργασία εξωτερικούς συνεργάτες με τα προσόντα περιγράφονται στον παρακάτω πίνακα:

α/α
Αντικείμενο Έργου
Ειδικότητα – Απαιτούμενη ελάχιστη εμπειρία
1
Συμμετοχή στις δράσεις δικτύωσης τοπικών κοινωνικών εταίρων, ανάληψη πρωτοβουλιών για τη συγκρότηση και λειτουργία του Τοπικού Δικτύου Συνεργασίας.
Απόφοιτος -η  ΑΕ/ΤΕΙ - Κοινωνικός Επιστήμονας (με επαγγελματική εμπειρία συναφή με το αντικείμενο σπουδών και το αντικείμενο του έργου)


Πληροφορίες
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Σύλλογο, στον κ. Αθανάσιο Παλόγο, τηλ.: 6975808458 και E-mail:  syllogosomadasneon@gmail.com


Χρονικό διάστημα υποβολής δικαιολογητικών: 22/04/-2014 – 30/04/2014
Δικαιολογητικά:
Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα
Βεβαιώσεις επαγγελματικής εμπειρίας